Če prelomite obljubo, ne pomeni le, da ste prelomili svojo besedo, ampak verjetno tudi razočarali osebo, ki ste ji nekaj obljubili. Lahko je dati obljubo, a jo je desetkrat težje držati.

Izogibajte se ljudem, ki so nagnjeni k praznim obljubam. Da bi vam pomagali najti takšne ljudi, je tukaj 5 zodiakalnih znamenj, ki veljajo, da veliko obljubljajo, malo teh obljub pa izpolnijo.

Vodnar

Obljubijo samo zato, da dobijo, kar hočejo. In ko bo njihova želja izpolnjena, se ne bodo več ozirali na ljudi, ki so to omogočili. Vodnarji lahko glede tega postanejo resnično sebični. Priporočljivo je, da ste previdni, kadar vam vodnar nekaj obljubi.

Dvojčka

Dvojčki so zasedena bitja. V njihovem življenju se veliko dogaja, zato velikokrat ne morejo držati svojih obljub, ne zato, ker jih ne bi želeli, ampak ker preprosto ne utegnejo ali pozabijo. Če jih spomnite, se bodo potrudili.

Ribi

Zelo težko rečejo ne. Obljubljajo, a obljub ne morejo izpolniti, ker se počutijo zelo obremenjene s količino dela, ki ga že imajo na pladnju. Jemljite jih z rezervo.

Tehtnica

Vedno iščejo potrditev. Nenehno morajo ugajati ljudem. Ko pa gre za izpolnjevanje obljub, zamujajo.

Strelec

Poskušajo držati besedo, a jim postane težko. Veliko bolj so osredotočeni na svoje potrebe kot potrebe drugi.

Vse te navedbe so zgolj informativne narave iz astrološkega vidika. Vsekakor smo ljudje različni in vsaka oseba ima svoj karakter, zato ni nujno, da zodiakalno znamenje napoveduje točno določeno lastnost neke osebe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKlemen Slakonja se ni mogel zadržati. Povedal je, kar si misli o Ladu Bizovičarju
Naslednji članekZala Djurić vam bo vzela dih. Je to res ona?