30. decembra, tik pred začetkom novega leta, prihaja polna luna – in polna luna decembra 2020 naj bi bila čustvena. Medtem ko obdelujemo intenzivne spremembe, ki smo jih skupaj doživeli v preteklem letu, bo lunina decembrska svetla točka privedla do vrhunca naših čustev in občutljivosti bo prišla na površje. Toda ta lunacija bo tudi nežna in zdravilna s svojo sposobnostjo, da nam pomaga pri obdelavi naših občutkov, še posebej, če ste eno od zodiakalnih znamenj, ki jih bo najmanj prizadela.

Bik (20. april – 20. maj)

V tej polni luni se lahko pojavijo čustva, bik. Namesto da bi bili občutki zaprti znotraj, se pogovorite skozi njih in se poskušajte čustveno povezati z ljudmi okoli sebe – tudi če so to vaši kolegi ali sosedje. S krepitvijo vezi z ljudmi v vašem vsakdanjem življenju lahko vaše vsakdanje zadeve postanejo bolj pristne in se medsebojno podpirajo. Leto 2020 je bilo leto polno izzivov, zato lahko iskanje majhnih načinov, kako v svoj urnik vgraditi občutek tovarištva in čustvene varnosti, veliko spremeni.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Vse to, kar polna luna zahteva, je, da upočasniš svoje življenje. Ta lunacija osvetli vašo podzavest in vam pomaga videti koščke vašega čustvenega okvira, za katere morda niste vedeli, da so tam. Če pa želite dostopati do teh skritih delov sebe, morate svojemu duhu dati prostor, ki ga potrebuje za dihanje.

Devica (23. avgusta – 22. septembra)

Ta polna luna se bo za vas zdela zdravilna, saj osvetli vaša prijateljstva in prižge občutek idealizma o prihodnosti. Po naravi ste usmerjeni v storitve in vaša altruistična prizadevanja bi lahko zdaj še bolj delovala. Na tej točki se boste morda počutili navdihnjene, da boste svoje prijatelje združili ali se pomembneje povezali s svojo skupnostjo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLjubezenski horoskop za leto 2021
Naslednji članekDarja Gajšek si v novem letu želi to