Ves teden je klicala poslušalke in jim podarjala cel dan razvajanja v okviru akcije radia Hit »Za 8. marec, 8 ur razvajanja, za 8 poslušalk« in bila ob tem seveda prepričana, da prav ona letos ne bo deležna ničesar. A njena jutranja kolega sta vedno polna presenečenj in tudi tokrat sta poskrbela za nežnejši del ekipe tako, kot se spodobi. Špelo Močnik sta pod pretvezo, da jo peljeta na razvajanje, odpeljala v Trzin v salon Avto Debevc, kjer jo je že čakal novi Golf plus 1.9 tdi!

Špela je ostala brez besed. Presenečena najprej zaradi zelo pozornih jutranjih kolegov in potem še zaradi darila…avta le ne dobi vsaka za Dan žena, je bila presrečna Špela. Takoj je preverila, ali bo v avto lahko brez težav »stlačila« svoje smuči, medtem ko je je Pečo zbadal, da je v prtljažniku zvrhano dovolj prostora za otroški voziček in zadaj v avtu za dva otroška sedeža. Špela se je vsemu temu le smejala in na koncu obljubila, da res ne bo več zamujala, saj ji na avtu med drugim piše: »Nikoli ne zamudim, ker s VW hitim«.

No, Pečo in Pikec pa sta vse skupaj komentirala takole: »Izbrala sva Golf Plus, to je že malce bolj resen avto, večji od prejšnjega, to pa zato, ker je Špela zdaj v svojem lastnem gnezdecu in predvsem upava, da se bo tudi malce zresnila…kdo ve, mogoče pa se jima bo s Tomijem kmalu pridružil v stanovanju še tretji član? No, midva sva poskrbela, da bo v novem avtu dovolj prostora za vse.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekCate je obsedena z maskami
Naslednji članekKraljevi ulice so posneli evrovizijski video spot