Čeprav se je Manca že sprijaznila z dejstvom, da so trači v medijih del posla, jo nekatere izmišljotine še vedno močno razjezijo. Tako se je med drugim že naveličala vztrajnega ponavljanja, da sta se s Primožem, s katerim sta preživela devet nepozabnih let, res razšla.
 
»Res je, da sva veliko skupaj, vendar jaz spim v svoji postelji, on pa v svoji. Sva prijatelja in poslovna partnerja, dobro se imava skupaj in dobro se razumeva. To pa je vse,« je reviji Story zaupala Manca.
 
Pevka poudarja, da je na naši sceni ogromno intrig, spletk, hinavščine in tračev, kot pozitiven primer pa vedno znova izpostavi kolegico in zelo dobro prijateljico Nino Pušlar, ki je hkrati edina estradnica, ki ji lahko zaupa tudi zelo osebne stvari. V ta krog uvršča še družino in 'njenega' Primoža.
 
Manca kljub vsemu rada poudari, da na estradi še ni doživela škodoželjnosti, kar pa ne more trditi za stare prijatelje iz otroštva.
 
»Najslabša izkušnja, ki sem jo doživela, zanimivo, nima povezave z estrado. Pred tremi leti sem v nekem lokalu na Bledu srečala nekaj starih prijateljev iz otroštva. Ko sem jih pozdravila, so mi obrnili hrbet. Bilo mi je zelo hudo. Prepričana sem, da se to zgodi zaradi predsodkov in zaradi tega, ker ljudje posplošujejo,« je izjavila pevka.

Prejšnji članekDaniel Radcliffe: V novem filmu bo pokazal golo zadnjico!
Naslednji članekOpa! The Wanted: Slekli so se do spodnjic!