Deli

Ponoči so podelili ameriške glasbene nagrade. Največ, sedem, jih je domov odnesel Bruno Mars.

Težko pričakovana prireditev ameriških glasbenih nagrad je za nami. Kar 7 od osmih nominacij je osvojil priljubljeni Bruno Mars. Med drugim tudi nagrado za izvajalca leta.

Med nagrajenci pa so bili poleg Marsa tudi Niall Horan, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Drake, Shakira in številni drugi. Svoj del nagrad je pobrala tudi pesem Despacito. V kategoriji alternativni rok pa so nagrado prejeli člani skupine Linkin Park. Ti so nagrado posvetili preminulemu pevcu Chesterju Benningtonu.

@pink @kellyclarkson beautiful performance last night at the #ama #pinkfan #pinkfanforever #pinkfanforlife #pinkfanpage #pinkandkellyclarkson

A post shared by P!nk🤘🏼❤️ Fan From England (@pnkfan5977) on

Dogajanje so s svojimi nastopi popestrili številni izvajalci. Na odre se je zopet vrnila Selena Gomez. Ne smemo pa pozabiti niti čustvenega nastopa Kelly Clarkson in Pink. Številne pa je z nastopom ganila tudi Christina Aguilera. Le-ta je nastop posvetila Whitney Houston in filmu Telesni stražar.

WATCH : Christina Aguilera Pays Tribute to Whitney Houston and the 25th Anniversary of ‘The Bodyguard’ at the American Music Awards @xtina brought the house down at the Amas with her very soulful tribute. . An incredible performance and this is why we will always love you so much @xtina Whitney will proud of you. . #WHITNEYxCHRISTINA she really hit perfectly high note F5 on chorus (Stay in my Arms). . . . . #whitneyxchristina #whitneyhouston #christinaaguilera #xtina #xtinaaguilera #amas #ama #americanmusicawards #agnezmo #ladygaga #pink #ciara #brandy #jessiej #demilovato #greatestsinger #whitney #BTS #christinaaguileraama #ama2017 #americanmusicawards2017 #Imeverywoman #iwillalwaysloveyou #ihavenothing #runtoyou #thebodyguardsoundtrack #thebodyguard #25thAnniversaryofTheBodyguard

A post shared by Christina Aguilera (INDONESIA) (@aguileraindonesia) on

Who do i have to fight

A post shared by selenagomez (@moonmaries) on

Nagrado za življenjsko delo je prejela Diana Ross. Nagrado pa ji je podelila kar njena hči, ki je bila hkrati tudi voditeljica večera, Tracee Ellis Ross.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime