nazaj naprej

Zvezdana Mlakar: To jo je stalo tudi kakšnega zoba!

Torek, 22.11.2016 ob 14:09

Kaj imata skupnega Zvezdana Mlakar in Andreja Jernejčič, uspešna podjetnica?

Zvezdana Mlakar: To jo je stalo tudi kakšnega zoba!

FOTO: Zvezdana Mlakar in Andreja Jernejčič zaupata isti zobozdravnici, Aleksandri Križaj Dumić (levo).


Prva je igralka in televizijska voditeljica, druga direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja, obe pa zaradi svojega dela vedno na očeh javnosti.

Zvezdana Mlakar in Andreja Jernejčič se dobro zavedata, da je lep nasmeh tisti, ki da piko na i urejeni podobi, zato ne preseneča, da sta skrb za svoje zobe zaupali vrhunski zobozdravnici Aleksandri Križaj Dumić, ki ima eno največjih in najsodobneje opremljenih zobozdravstvenih klinik pri nas.

"Kot igralka si ne morem privoščiti poskusov, eksperimentiranja, zobje so pri mojem poklicu vitalnega pomena, saj z 'govorjenjem' in tvorjenjem glasov služim za preživetje, to je moj poklic. Dolgo sem iskala zobozdravnika, morda predolgo, kar me je stalo tudi kakšnega zoba. Zdaj je konec letanja od enega zobozdravnika, ki mi dela zalivke, do drugega, ki mi bo opravil 3D slikanje zob, in tretjega, ki bi poskrbel za protetiko. Na Muljavi imam vse na enem mestu," je bila navdušena Zvezdana Mlakar.

 Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano