Če strmite v daljavo in se sprašujete, kako bo videti vaše ljubezensko življenje leta 2021, niste sami. Preteklo leto je bilo težko v vseh pogledih, vključno z zmenki. Če ste samski, se vam zdi skoraj nemogoče spoznati nove ljudi. In če ste bili v zvezi, se je leto 2020 verjetno zdelo kot ena velika preizkušnja.

Mnogi pari so bili prisiljeni postati na daljavo, drugi pa so se preselili skupaj v karanteno – včasih preden so se počutili popolnoma pripravljene. Prav tako se je dogajalo veliko virtualnih zmenkov, ki so bili enaki del super in izčrpavajoči. Poglejmo naprej za leto 2021, da boste bolj pripravljeni na stvari, ki se bodo zgodile.

Oven (21. marec – 19. april)

Medtem ko so se vsi počutili zaljubljeno in dolgčasno, je bilo leto 2020 za Ovna še posebej težko. Toda leto 2021 obljublja, da se bodo stvari spremenile. “Ne glede na to, ali ste v zvezi, iščete novo ljubezen ali želite preživeti nekaj časa sami, se ne bojte iskati tistega, kar resnično želite,”  pravi Emily Ridout, mag. učiteljica astrologije in joge. Uporabite silvestrovo kot uradni gumb za ponastavitev, nato pa se odločite, da bo leto 2021 vaše leto.

Kar zadeva zmenke, imate srečo. Vse leto 2021 vam bo prineslo dobre stvari na ljubezenskem oddelku, še posebej pa okoli pomladi, pravi Ridout, ki označuje resnično novo leto za ta nebesni znak.

Bik (20. april – 20. maj)

Novo leto je lahko za ljudi, rojene v znamenju bika, nekoliko kaotično, zato se pripravite na navigacijo v potencialno zapletenih situacijah v vaših odnosih – ne glede na to, ali ste hodili na priložnostne zmenke ali ste zavezani eni osebi. Če se stvari začnejo odvijati v napačno smer, pravi Ridout, se osredotočite na to, da greste proti toku.

Če se zveza konča, poiščite pozitivne strani in se obrnite k sebi, pravi Ridout. Ne pozabite, da ni vse mišljeno, da bi trajalo večno, zato se, če se znajdete sami, preprosto spustite in uživajte v sladkem samskem življenju.

Dvojčki (21. maja – 20. junija)

Če ste bili v sproščenem razmerju, bo verjetno leto 2021 tisto leto, ko se boste uradno odločili. “Ljudje z energijo dvojčkov imajo v letu 2021 priložnost zgraditi odnose, ki lahko trajajo,” pravi Ridout. Torej, pojdite naprej in uresničujte svoje sanje.

Karkoli bi radi – naj gre za to, da nekoga povabite ven, ali pa s partnerjem stvari dvignete na višjo raven – vse, kar morate storiti, je biti iskreni. “Odločite se z namenom, integriteto in jasnostjo in stvari bodo potekale gladko,” dodaja Ridout.

Rak (21. junij – 22. julij)

Dobra novica: Vaše ljubezensko življenje v letu 2021 bo precej manj dramatično kot leta 2020. Zakaj?

“Saturn in Jupiter sta se iz težkega vidika premaknila k vašemu znaku,” pravi Ridout. “To pomeni, da se bo vaša naravno topla osebnost veliko lažje povezala z novo ljubeznijo ali obudila staro ljubezen.”Kljub temu bi lahko vaše ljubezensko življenje proti koncu leta spet postalo nekoliko zmedeno. “Takrat je najbolje, da ostanete na pravi poti in si pustite nekaj časa, da se ljubite/negujete,” dodaja.

Lev (23. julij – 22. avgust)

V novem letu bosta Saturn in Jupiter prestopila iz vaših partnerskih odnosov, kar pomeni, da boste želeli pretresati svoje odnose.

“Saturn pomeni, da bodo levi potrebovali varnost in napredek v svojih odnosih, včasih pa celo čutijo potrebo, da preizkusijo zvestobo svojega partnerja,” pravi Lisa Barretta, astrologinja, in medtem bi hkrati Jupiter morda želel več od zveze – včasih do skrajne mere. Če želite več pozornosti, prosite zanjo. Če želite stvari dvigniti na višjo raven, poklepetajte. Preprosto se vedno obrnite k partnerju, ki vas bo razumel in vse bo dobro.

Devica (23. avgusta – 22. septembra)

“Nagibate se k temu, da vidite partnerja takšnega, kot želite, namesto takšnega, kot je v resnici. Torej naredite leto 2021 takšno, da boste opustili to navado, še posebej, ker vas bodo planetarna gibanja preizkušala,” pravi Barretta. Na primer, morda se boste ujeli, da postanete nekoliko obsedeni z novim partnerjem, zlasti z nekom, ki ima drugačna pričakovanja v odnosih. Bodite previdni, če forsirate razmerje, ki očitno nima srečnega konca. Namesto tega se sprostite in poiščite partnerja, ki si želi enake stvari kot vi in srečni boste.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Mars se je leta 2020 resnično igral z vašo energijo. Toda zdaj, ko je planet “v neposrednem gibanju” – namesto retrogradno – se bo zdelo, da stvari spet delujejo v vašo korist.

Leto 2021 bi moralo v vaše življenje prinesti dinamičnega partnerja, zato ne oklevajte in ga poiščite. Vrnite energijo nazaj v aplikacije za zmenke in na virtualne zmenke ter uživajte v vsej pozitivni pozornosti.

Če ste v zvezi in se stvari zdijo nekoliko dolgočasne, bo ta ista energija znova sprožila iskrico. Preživite čas s partnerjem in preizkusite nove stvari, ki bodo pomagale procesu in kmalu se boste spomnili, zakaj ste se sploh zaljubili.

Škorpijon (23. oktobra – 21. novembra)

Z Uranom, planetom sprememb, v vaši hiši partnerstva, ne bodite presenečeni, če se dolgoročna zveza nenadoma konča. To samo pomeni, da je vse steklo po svoje in da je čas, da poskusite nekaj novega.

Leta 2021 boste morda občutili močne vibracije, zato ne odlašajte z “gradnjo življenja iz svojih sanj”. To je vaše leto, da kupite vse rastline, naredite vse DIY projekte in se počutite prijetno. Ustvarite si točno takšen življenjski slog, kot ga želite in uživajte.

Vaš dom vam bo pomagal, da se premaknete v nov prostor, z letom pa vas bo morda celo navdihnil, da boste spet začeli hoditi z odprtimi očmi.

Strelec (22. novembra – 21. decembra)

Ste v toksičnem razmerju? Ali v takšnem, v katerem se ne počutite dobro? Če je tako, se pripravite na resno zdravljenje in prebolevanje. Ko leto mineva, se lahko celo odločite, da je dovolj in začnete iskati partnerja, ki vas je vreden.

Če potrebujete dodaten razlog, se spomnite, da je svet poln neverjetnih ljudi in da bo vedno nekdo drug tam. Pravzaprav bi vam lahko sončni mrk, ki spreminja igro in se zgodi v vaši 7. partnerski hiši, prinesel dolgoročno ljubezensko razmerje v življenju.

Kozorog (22. decembra – 19. januarja)

Novo leto je namenjeno samozavesti kozorogov, zato se osredotočite na stvari, zaradi katerih se počutite dobro – naj bo to vaša kariera, hobiji, prijateljstva itd. in če je mogoče, pogovorite se s terapevtom, da ugotovite, kaj vas drži dol v ljubezenskem razmerju.

Z izgradnjo svoje samopodobe lahko privabite visoko razpoloženje, ki ustreza vašim potrebam po spoštovanju in lastni vrednosti. Če ste samski, boste opazili, da ste nenadoma bolj nagnjeni k ljudem, ki delijo vaše vrednote in si želijo enakih stvari v življenju. In eden od njih bi lahko na koncu postal vaš partner. Če ste v razmerju, se zdi, da je to leto, ko boste začutili premik in boste po zaslugi vsega novega zaupanja končno dobili samozavest, da boste lahko nadaljevali in našli sorodono dušo.

Vodnar (20. januarja – 18. februarja)

Medtem ko so bili odnosi precej daleč na vašem prednostnem seznamu, se bodo stvari začele spreminjati leta 2021. Opazili boste, da stara prtljaga začne odpadati in da se pojem globljega povezovanja nenadoma občuti kot pravilen. (Morda se celo zavedate, da je bil vaš najboljši prijatelj ves čas vaša sorodna duša, zato se pripravite na pogovor o tem.)

Če ste v zavzeti zvezi, pričakujte, da se bodo stvari novembra spremenile, ko bo Lunin mrk prizadel vašo 4. hišo doma in družine. Približno v tem času se bo morda odselil dolgoletni partner ali pa boste dobili kakšne nepričakovane novice. Vzemite vse v zakup in poskušajte ostati mirni. Včasih se stvari spremenijo z razlogom.

Ribe (19. februar – 20. marec)

Če ste si leta 2020 zaželeli, da nočete biti več samski, se bo vaša celotna miselnost kmalu spremenila leta 2021. Spet boste začeli uživati ​​v lastni družbi, še posebej, če se boste spet potopili v pomembne hobije.

Stranska korist je, da vam sam čas pomaga, da izkoristite tisto, kar resnično želite in potrebujete v zvezi, kar vam bo prišlo prav, če se odločite za zmenek. “Ne boste se opekli kot v prejšnjih letih,” pravi Adame.

Če ste v zvezi, bo to leto, ko boste s partnerjem stvari dvignili na višjo raven. Pomislite, morda se preselite skupaj, ali celo kupite dom. Zato se pripravite in veselite se vseh dobrih stvari, ki prihajajo v letu 2021.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Žontar Kristanc je storila to zase
Naslednji članek3 znaki zodiaka, ki so varni pred današnjo polno luno