Čas je, da uničite svoj novi koledar za leto 2021 in postavite zvezdico poleg ponedeljka, 11. januarja – saj naj bi bil po astrologiji in numerologiji to najsrečnejši dan v mesecu. Januar je vedno poln novih začetkov, a 11. januar bo zaradi močne numerologije datuma in nekaterih harmoničnih planetarnih postavitev, ki potekajo hkrati, še posebej napolnjen s srečo. Astrologija leta 2021 se morda zdi grozljiva, toda ta kozmična svetla točka nam bo pomagala, da bomo leto začeli samozavestno.

V numerologiji številka ena predstavlja neodvisnost in vero v sebe in nosi energijo novih začetkov. 11. januarja bomo dobili trojni odmerek te energije, zaradi česar bo idealen dan za razjasnitev vaših novoletnih namenov in polnjenje občutka vere, ko se odpravljate na nova potovanja. Poleg tega januarja 2021 mlaj doseže vrhunec naslednjo noč, kar še poveča energijo novega zagona, tega že tako srečnega datuma.

Kako delati s srečno energijo?

Če želite izkoristiti numerološko in astrološko srečo tega datuma, si omislite to kot čisto skrivnost za vse pretrese, ki ste jih morda že čutili, in naredite nov začetni ritual ali urok za razčiščevanje poti, da ustvarite prostor za svežo energijo v vašem življenju. Ker je ta datum tako blizu začetka novega leta, lahko z njegovo energijo spodbudimo novoletne cilje in okrepimo občutek prepričanja vase. Seveda pa to pomeni, da lahko napišete kakšen loto listek ali kupite hitro srečko.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKako do prostora v razmerju, ne da bi pri tem razburili partnerja
Naslednji članekDamjan Murko si kot oče želi to