Vedno nasmejan Klemen Bunderla se je pokazal v drugi luči, v kateri ga doslej nismo poznali.

Priljubljen pevec in radijski voditelj predstavlja novo skladbo ‘Slaba kopija’. Gre za zelo osebno, intimno in čustveno skladbo. “Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat, fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza,” izdaja Bunderla.

“Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemena pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je,” je povedal Rok Lunaček, Klemenov dober prijatelj in priznan avtor besedil.

Že pri devetih letih je Klemen nastopil na Prvem glasu Gorenjske, kot mladenič je že koncertiral s prvo glasbeno skupino. Glasbo je nato postavil na stranski tir in se posvečal radiu. A vedno ga je vleklo nazaj. Ko je izpilil svoj vokal na urah solo petja je pred šestimi leti izdal svojo prvo skladbo, sledilo jih je še nekaj. A vse do sedaj so bile zabavne, glasne – takšne, kot deluje Klemen na prvi pogled.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTo je Alenka Košir letos še vnesla v svoj zdrav vsakdan
Naslednji članekSanja Grohar kar na vlaku navdušila s sinom in svojo vitko postavo