Deli
V soboto, 10. decembra v štajersko prestolnico prihaja vrhunski pop in crossover pevec Tony Cetinski, ki bo v Dvorani Tabor "zanetil ogenj" in ogrel zabave željno občinstvo.

Ljubitelje njegovih hitov čaka nepozaben glasbeni spektakel. Slišali bomo vsem dobro znane hite: "Umirem 100 puta dnevno", "Blago onom, ko te ima", "Kad žena zavoli”, "23. prosinac", "Nek te zagrli netko sretniji", "Čovjek od leda”, “Žena nad ženama”, “Ako to se zove ljubav”, “Ja sam zaljubljen”, …

V Sloveniji je odličen vokalist že večkrat gostoval, vedno pa je občinstvo navdušil s svojim čutnim petjem in izžarevanjem na odru. Kot sam pravi, poje namreč iz čistega užitka in ljubezni do dobre glasbe. Njegovi koncerti pa vedno pustijo prijeten okus po energičnem večeru in odlični glasbi.

Lahko bi torej zaključili, da je Tony suvereni vladar glasbenih lestvic. Nedvomno se namreč lahko pohvali z odličnim glasom in spektakularnimi nastopi, in prav zaradi tega prihajajočega predbožičnega koncerta v štajerski prestolnici nikakor ne gre zamuditi.