Šef Russo je bil doslej štirikrat nominiran za najprestižnejšo ameriško nagrado s področja gastronomije, nagrado Jamesa Bearda, letos pa je bil omenjen na slavnem seznamu 100 najboljših restavracij, jedi in kuharjev kulinarične revije Saveur. Je lastnik in glavni kuhar v restavraciji, ki zagovarja načelo lokalno pridelane hrane in obsega tudi tržnico, ter član svetovalne delovne skupine za organsko hrano v Minnesoti.
Šefinja Parsons ima svojo kmetijo in je strastna zagovornica tradicionalne ameriške hrane, pridelane po načelu trajnostnega razvoja. V svoji restavraciji uporablja samo hrano, pridelano v oddaljenosti največ 100 milj od mesta Charlotte, kjer živi. Od skromnih začetkov s stojnico s hrano je bila leta 2011 imenovana za gostinko leta v Severni Karolini, lani pa izbrana za ameriško zeleno podjetnico leta.
Kulinarično potovanje po Sloveniji se bo pričelo že v aprilu, maja pa boste na svoj račun prišli tudi gledalci POP TV.
Zadnje novičke
- Matej Zemljič (Skrito v raju) je priznal: “Brez tega ne grem na sonce”
- Po dolgem času se je javila Anela Šabanagić in pokazala, v kakšnem spektakularnem razgledu uživa
- Boštjan Romih skupaj z mladenko, ki jo spoznavamo v MasterChefu
- Zala Djurić si je kar med vožnjo naličila obraz
- Voditeljico Jano Morelj je prijateljica ujela v tem položaju
- Alenka Godec delila fotografijo, ki je marsikomu orosila oči
- Tadej Pišek in Lara Komar (Reka ljubezni) sta ponovno skupaj
- Nika Zorjan je v tujini za las ušla smrti